"Het enige wat tussen jou en je doel staat, is het excuus dat je zelf verzint waarom het niet gaat lukken"

Sport: training 1 op 1 en in kleine groepjes

Bij Roodenburg Sport en Coaching kun je twee soorten sporttraining afnemen: personal 1-op-1-training en sporttraining in groepjes van maximaal 3 personen.

Personal Training

Met 1 op 1 training kun je samen met een personal trainer aan de slag om je doelen te bereiken. Lukt het je niet om blijvend af te vallen op een betaalbare no-nonsense manier? Met persoonlijke begeleiding op het gebied van sport en voeding leer je je valkuilen kennen, je obstakels overwinnen en verleggen we je grenzen. We werken op deze manier aan jouw doelen zodat bewegen weer leuk wordt en je iedere keer weer een stap verder komt en meer gaat bereiken!

Iedereen kan een gezond en fit lichaam bereiken

Je krijgt sneller resultaat doordat de personal trainer je valkuilen kent, je grenzen verlegt, je blijft motiveren en je een andere manier van denken aanleert.

De voordelen van Personal Training

N

Training en voedingsadvies op maat

N

Sneller resultaat

N

Variatie en uitdaging

N

Deskundige begeleiding

N

Persoonlijke aandacht

N

De personal trainer kent jouw valkuilen

N

Stok achter de deur, afspraak is afspraak

N

De personal trainer verlegt jouw grenzen

N

De personal trainer weet jou steeds te motiveren

N

De personal trainer leert jou een andere mindset aan

Small Group Training met maximaal 3 personen 

Sporttraining in een groepje van maximaal drie personen kun je ook volgen bij Roodenburg Sport en Coaching. In een kleine groep ga je aan de slag met je doelen. Dat kan fysiek zijn – afvallen, uithoudingsvermogen of spieropbouw – of mentaal – mindset, doorzettingsvermogen of valkuilen leren herkennen en omzeilen.

Het niveau is wisselend: zowel mensen die al wat langer sporten als mensen waarvoor het doel verder weg is, kunnen een groepje vormen. In de basis wil iedereen vooral fit en gezond zijn met een sterk lichaam. De lessen zijn erop gericht om een sterk lichaam, betere conditie en een atletisch uiterlijk te krijgen. De oefeningen worden aangepast aan jouw niveau.