"Het enige wat tussen jou en je doel staat, is het excuus dat je zelf verzint waarom het niet gaat lukken"

Over Erwin

Stel je een jongetje voor met een supersterke bril, heel actief en op zoek naar aandacht. Dat was ik op school. Ik zocht aandacht, maar kreeg de verkeerde aandacht. In mijn pubertijd zocht aandacht door te feesten en op te vallen. In de sportschool zocht ik aandacht door maar vooral heel breed te worden. Allemaal vormen van aandacht zoeken, maar op de verkeerde manier.

“Als ik daar nu op terugkijk, dan zie ik dat ik probeerde te compenseren voor iets dat ik miste in mijn leven.”

Dat wat ik miste heb ik nu gevonden in mijn vriendin en mijn dochter. En in mijzelf. Ik begon als automonteur, maar dat gaf niet meer de voldoening die ik zocht in mijn professionele leven. Ik maakte een carrièreswitch en werd personal trainer.

Met hulp van mijn vrienden begon ik aan mijn coaching-carrière en uiteindelijk was ik in staat om m’n eigen studio te openen. Zo begon ik aan mijn nieuwe leven in een beroep dat mij veel meer voldoening gaf.

De stap van automonteur naar uiteindelijk transformatiecoach was spannend, maar ik maakte hem door mijn eigen verhalen die mij klein hielden, te doorbreken.

“Door met mijzelf een commitment aan te gaan met behulp van mijn eigen coaches vond ik zelf de gedrevenheid om deze stap te zetten.”

Doordat ik die switch maakte en weet wat erbij komt kijken, kan ik jou ook begeleiden bij het maken van de stap naar veranderingen in jouw leven. Ik heb de spanning en de angst ervaren die de stap van een vaste baan naar het bestaan van zelfstandig ondernemer met zich meebrengt. Ook ken ik het belang van het hebben van een sterk lichaam en de drive je nodig hebt om vol te houden. Om je doel te bereiken.

Door alles wat ik heb meegemaakt, weet ik wat er in jou omgaat en kan ik je begeleiden bij het bereiken van je doelen. Of je nu wil afvallen, een nieuwe stap in je carrière of in je persoonlijke leven wil maken en het maximale uit jezelf wil halen.

Het jongetje met de supersterke bril en behoefte aan aandacht is opgegroeid naar een man die jou kan begeleiden om een beter leven voor jezelf te creëren.

Als jij dat wil, neem dan contact op met mij voor meer informatie.

Roodenburg Coaching

"Een andere mindset is de sleutel tot blijvende resultaten"

– Erwin Roodenburg, oprichter van Roodenburg Sport & Coaching