"Het enige wat tussen jou en je doel staat, is het excuus dat je zelf verzint waarom het niet gaat lukken"

Mindset coaching

Is het verhaal dat jij jezelf vertelt de absolute waarheid? Is er een stemmetje dat zegt: “Jij kan dit niet! Doe niet, want dat is gevaarlijk!” En houden die waarheid en dat rookgordijn je tegen bij het doen waar jij het liefste mee bezig bent? Ben je daarom nog niet gestart met je eigen bedrijf of heb je daarom nog steeds last van die overtollige kilo’s?

Misschien vertel je jezelf wel dat je niet mag afvallen, omdat je de aandacht niet wil? Of vertel je jezelf dat een eigen bedrijf beginnen veel te onzeker is? Misschien ben je zelfs wel bang dat je door de mand valt?

De laatste tijd liep ik vaak tegen dezelfde dingen aan in mijn leven. Bijvoorbeeld dat ik niet begreep waarom mensen dingen deden of lieten die ze naar mijn mening wel hadden moeten doen. Erwin liet me inzien dat mijn verwachtingen van mensen pas kunnen worden waargemaakt als ik aangeef wat ik van ze verwacht.

En dit is slechts een klein onderdeel waar Erwin mij op heeft gecoacht. Ik ben heel blij met zijn coaching en kan het iedereen aanraden.

Martha

|

Positief denken

Een nieuwe mindset is leuk, maar blijft niet plakken als de kern niet wordt aangepakt

Dan wordt het tijd dat je eens gaat kijken naar hoe jij jezelf ziet. Naar de waarheden die je jezelf vertelt. Zijn die wel waar?

Samen kijken we naar jouw verhalen en die ombuigen naar verhalen die je positief naar jezelf leren kijken. Ik luister naar je verhaal en prik door de aannames en de smoesjes heen. Zo help ik je om de stappen te zetten die je nodig hebt om het volgende niveau te bereiken in je leven en werk.

Ben jij iemand die zichzelf verhalen vertelt en daar klaar mee is? Die niet meer wil luisteren naar het kleine stemmetje in je achterhoofd dat zegt dat je dingen niet moet doen? Wil jij de volgende stap zetten en de kracht hebben om gewoon zelf de keuzes te maken die je wil?

Ik begeleid je naar een krachtige versie van jezelf met een sterke mindset zodat je onbevreesd je eigen keuzes kan maken die je brengen waar je wil. Als jij het commitment kunt opbrengen om die stappen te maken die je nodig hebt, als je het jezelf waard vindt om in te investeren, om het beste uit jezelf te halen, dan is mijn coaching iets voor jou.

Als je geïnteresseerd ben om samen te werken, neem dan contact met mij op.

 

$

Een nieuwe mindset

Bekijk hier mijn presentatie over Transformatie.

"

Een nieuwe mindset

Bekijk hier mijn presentatie over Transformatie.